Saveti ideje »

Izaberite EFEKTNE cipele za venčanje

20.04.2016.
Izaberite EFEKTNE cipele za venčanje

 

Kad malo bolje razmislite, shvatićete koliko je važan izbor cipela koje ćete nositi na dan Vašeg venčanja. Udobnost je jako bitna kada birate obuću za venčanje, ali i njihov dizajn koji će svaku venčanicu ulepšati. Upravo zato je jako važno da ne napravite grešku pri odabiru modela cipela ili sandala.Idealan par obuće upotpuniće stajling jedne mlade, čak i podići na viši nivo i jednostavnu haljinu učiniti upečatljivijom i lepšom. Idealan par obuće svako dozivljava na svoj način. Jedno je sigurno, idealna obuća je ona u kojoj se mlada oseća udobno i sigurno pri hodanju i igranju, jer ma kako dobro  cipele izgledale  nista ne vrede ako mlada u njima ne moze da hoda. Drage buduće mlade imajte to pravilo na umu kada birate obuću za venčanje.

 

Drugo pravilo podrazumeva da bi bilo poželjno izabrati cipele koje nisu samo još jedne cipele više u vašem cipelarniku, jer one mora da se izdvajaju od ostalih  po dizajnu i detaljima, Govorimo o efektnim cipelama koje kad ugledamo odmah pomislimo " Da, to je to! Oh kako su moćene, želim da budu moje". Sada vam ostaje jos  samo da se uverite u njihovu udobnost.

 

Mi smo izabrali EFEKTNE cipele za vas. One se izdvajaju pre svega po dizajnu, ali i po materijalu od kojeg su sačinjene. Ovde više nije u pitanju klasika i materijali od  sjajne kože, već ima i onih posebnih koje su izradjene od čipke i sjanog tekstila.

 

Čipka koja krasi stopalo jedne mlade može izgledati sjano i  savršeno upotpuniti  bajkovitu priču i izgled prave Pepeljuge. Poseban dizajn koji potpisuje Vera Wang oduseviće vas inovativnim idejama koje krase jednu cipelu. Čipka na peti koja se grana u više slojeva definitivno ostavlja utisak kakvu god haljinu obukle.


Slične ovom paru su i sandale koje na peti imaju leptira koji "leti" u vazduhu. Ove Sophia Webster sandale već neko vreme okupiraju pažnju mnogih dama od stila , a ove u beloj boji idealne su za dan vencanja i mlade koje žele da nose nesto sasvim drugačije i neviđeno.

 

Jimmy Choo cipele cine poseban izbor različitih modela za venčanje. One su posebne, sjajne i efektne, tako da tu nema greške ukoliko se odlučite bas za njih. Kaišići koji su drugačiji i krase stopalo na poseban način odlican su detalj koji ostavlja utisak gde god da se pojavite jer ih možete nositi i posle venčanja.


Čitanja: 1710 | Komentara: 0 | Dodaj komentar