Saveti ideje »

14.februar Dan Ljubavi- Sta pokloniti njemu

09.02.2016.
14.februar Dan Ljubavi- Sta pokloniti njemu

 

 I svake godine isto pitanje: "Šta pokloniti partneru za Dan zaljubljenih?"

Ovo pitanje “muči” devojke i mlade momke širom sveta. I uprkos činjenici da praznik 14. februara u Srbiji često izaziva dvostruku reakciju, ipak mnogi mladi ljudi slave ovaj dan kao Dan ljubavi.

Zato danas imamo predloge za sve dame koje ne znaju šta da poklone partneru:

Parfem

Parfem je univerzalni poklon, jer je savršen za momke koji vole praktičnost. Zanimljiva varijanta takvog poklona je uniseks toaletna voda, koji je savršena za muškarce i za žene. Ovaj romantični poklon 14. februara će pružiti priliku da zajedno osetite miris ljubavi svuda oko vas.

Knjiga

Nije ni čudo što kažu da je knjiga univerzalan poklon. I to ne mora nužno da bude fikcija. Na primer, ako je muškarac zainteresovan za programiranje ili samoobrazovanje, on bi sigurno bio oduševljen knjigom o ovim temama, a ako je zainteresovan za strane jezike, dobar rečnik je uvek koristan za njega.

Notes, rokovnik

Ako je vaš muškarci zaposlen i njegov posao podrazumeva putovanje, ili da vodi veliki broj zaposlenih, dobro je pokloniti mu adresar. Čak i sada, u doba pametnih telefona ideje napisane na papiru, se smatra boljim.

Nakit

Praktičan poklon za Dan zaljubljenih je svakako komad nakita. Neki muškarci nose lanac oko vrata, narukvice, prstenje, dok neki vole manžetne. Proizvodi mogu biti od srebra ili zlata, u zavisnosti od afiniteta muškarca. U isto vreme, ovo je praktično, i romantično - to jest, idealno je za 14. februar.

Poklon za hobi

Ovde je mašta ograničena onim što čovek voli da radi u slobodno vreme. Ako je to ribolov, onda idite do najbliže prodavnice ribolovačke opreme, možete videti desetine opcija za poklone u različitim kategorijama cena. Čovek koji je zainteresovan za sport, biće zadovoljan sa par tegova ili modernom fitnes opremom. Sve zavisi od ličnih afiniteta i finansijskih mogućnosti.

Ovo su samo neki predlozi. Možete pokloniti svom muškarcu zanimljiv donji veš, seksi igračke koje ćete koristiti zajedno, majicu sa duhovitim natpisom, zanimljivu šolju za jutarnju kafu ili kriglu za pivo. Poklonite mu omiljenu čokoladu, CD omiljene grupe koji ćete slušati na zajedničkim putovanjima, napišite mu ljubavnu pesmu ukoliko imate dara ili bar stih. Postoji mnogo opcija, a vi izabrite najbolju, onu koja će oduševiti i raznežiti vašeg partnera.


Izvor: Grazia.rs


Čitanja: 114 | Komentara: 0 | Dodaj komentar