Feng-Shui-Numerologija »

Feng šui: Kako da privučete novac?

04.07.2013.
Feng šui: Kako da privučete novac?

 

Feng šui se bavi protokom energija i njihovim uticajem na život. Prema feng šuiju, glavno područje stana povezano s novcem je najjužniji ugao, ali i svaka prostorija vašeg doma ima svoje područje finansija.

 

Evo par saveta kako privući novac uz pomoć feng šuija.

 

Radi se o najbližem levom uglu bilo koje prostorije gledano od ulaza u prostoriju, pa je poželjno ta područja ispuniti pozitivnom energijom.

 

Za početak, ta podučja dobro očistite i sklonite nepotrebne stvari koje ste stavili u njih kako biste privukli pozitivnu finansijsku energiju. Nakon toga popravite sve slomljene ili nefunkcionalne stvari ili ih izbacite iz kuće.

 

Navedena područja ispunite simbolima bogatstva, npr. posudama s novčićima, bambusom ili nekim drugim stvarima koje simbolizuju bogatstvo. U kombinaciji s klasičnim simbolima možete da postavite i sliku predmeta ili stvari koje želite.

Sva finansijska područja kuće ispunite ljubičastom i zelenom bojom, jer je ljubičasta boja bogatstva, a zelena rasta i vitalnosti.

 

Naravno, treba paziti i na sitnice. Novac čuvajte uredno i cenite ga, nemojte da ga držite razbacanog po džepovima i fiokama. Ako ne vodite računa o novcu, nećete ga imati, pa beležite troškove i plaćajte račune na vreme. Novac treba da delite s drugima, dajte ga, pa ćete ga i dobiti.

 

Zahvalnost prema svemu što imate je takođe vrlo važna, jer što više cenite ono što imate, ma kako to maleno bilo, takav stav će privući nove stvari u vaš život.


 


Čitanja: 141 | Komentara: 0 | Dodaj komentar