Venčanja »

ANA I FABIO

22.06.2012.
ANA I FABIO
“Važno je, možda, i to da znamo
covek je željen, tek ako želi.
 
I ako celoga sebe damo,
tek tada i možemo biti celi.“
 
                              / M.A./

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U neprestanom traženju sebi srodne duše, život nas vodi različitim putevima. Tako je i Fabija put doveo iz Italije, u srce Šumadije,... u Kragujevac.
Fabio i Ana su svoje venčanje proslavili u najužem krugu porodice i najbližih prijatelja. S obzirom da je on iz Italije a ona iz Srbije brinuli su se da li će svi uživati na proslavi zbog drugačijih običaja, navika, očekivanja.
Naši običaji su bili izuzetno atraktivni gostima iz inostranstva, uz trubače, internacionlanu muziku, pozitivnu energiju i osmehe ubrzo su svi postali "domaći" a jezička barijera je srušena univerzalnim jezikom sreće.
Iako su možda neki od njih došli sa predrasudama, koje su prećutali, predivna venčanica ("Raskošna i udobna" - po Aninim rečima) iz salona   " Morango"      kolekcija San Patrick - model Candela, je u startu pobedila mnoge predrasude. Podržana originalnim korsažima i narukvicama, cvetnim aranžmanima ''Flowerino Dekoracija'' osvojili su srca svih prisutnih.
Terasa i lepo uredjena bašta, uz odličnu hranu, restorana "Kruna" u Desimirovcu su bili odličan ambijent za ovaj mešoviti skup.
Počelo je ujutru, trajalo do kasno u noć i svi su hteli još! Sada se planira novo slavlje a povod nije važan.

 

 

Pogledajte galeriju fotografija »
 

 


Čitanja: 502 | Komentara: 1 | Dodaj komentar

Jelena - 22.06.2012.
Odlicna svadba! Ana je mislila na svaki detalj i sve je bilo uskladjeno i fenomenalno "upakovano"....a i ja sam se odlicno provela!!!