Aktuelno »

Zajedno do cilja

09.07.2012.
Zajedno do cilja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Treći "Duel u venčanicama" u Beogradu, održaće se 22. jula na Trgu Nikole Pasića

Manifestacija "Duel u venčanicama" proglačena je za jedan od najinteresantnijih i najlepčih dogadaja u našem glavnom gradu. Zato, drage dame ukoliko ste rešile da stanete na "crtu' i da  se  takmicite u venčanici, prijavite se na vreme. Zabava će, svakako, biti u prvom planu, a pored toga  planirane su i vredne nagrade za prvo i drugo mesto, kao i za misicu trke.

Podsećanja radi, druga tka pod nazivom " Duel u vencčnicama" održana je prošle godine 19.juna, takodje na trgu Nikole Pasića u Beogradu. Prijavilo se oko 200 devojaka iz čitave Srbije koje su trčale trasu od 150 metara. Promoter ove trke bila je nača rukometašica Svetlana Kitić.

Cilj trke u venčanicama  je da promoviše ljubav i zdravlje i da šalje u svet  lepu i nesvakidašnju sliku naše prestonice.

Ukoliko ste punoletne prijavite se što pre za takmičenje u trci na 200m na Trgu Nikole Pašića

Pravo učesća imaju sve PUNOLETNE pripadnice lepšeg pola koje na mejl magazinvencanje@eunet.rs dostave sledeće podatke:
- ime i prezime
- godinu rodjenja
- konfekcijski broj haljine
- broj lične karte
- kontakt telefon
- mail adresu

Apel organizatora je da se ovog leta ne prijavljuju aktivne atleticarke i tako pruže šansu devojkama koje se ne bave sportom aktivno, da neka od njih ponese titulu najbrže u trci u venčanicama

 

„Duel trku u venčanicama pratilo je više hiljada Beograđana i turista, a slika predivnih dama koje u belim haljinama trče ka cilju poslata je u svet kao zanimljiva razglednica iz naše prestonice", rekla je  organizator trke Zorica Jovanović.

 

 


Čitanja: 70 | Komentara: 0 | Dodaj komentar