Aktuelno »

11. ”WEDDING WEEKEND” u Beogradu 10, 11. i 12. februar 2012.

14.01.2012.
11. ”WEDDING WEEKEND” u Beogradu 10, 11. i 12. februar 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tradicionalan jedanaesti po redu Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari biće održan 10, 11. i 12. februara 2012. godine  u hotelu ''Hyatt Regency'' Beograd.
Jedanaest punih godina redakcija magazina ''Venčanje'' pruža mogućnost sa ovom prestižnom manifestacijom svim budućim mladencima da se organizuju za svoje venčanje na jednom mestu. Duge šetnje po gradu, višemesečno organizovanje svadbene ceremonije uz ''Wedding weekend'' postalo je prošlost.
Kao i do sada, i na ovogodišnjem sajmu oko 100 izlagača predstaviće svoju ponudu novih modela venčanica i muških odela svetskih i domaćih kreatora, elegantnih cipela sa ''najudobnijim'' potpeticama, glamuroznog nakita, maštovitih pozivnica i dekoracije, veliki izbor cvetnih aranžmana i još veći izbor neobičnih torti, zatim luksuznih restorana, urbanih klubova, profesionalnih fotografa i popularnih bendova.

Glamurozna revija  "Poznate dame u venčanicama" biće održana prve večeri sajma.

Da sve bude u duhu ljubavi i tradicije, tokom tri dana  izložbe"Bidermajer dani" biće predstavljeni najromantičniji bidermajeri renomiranih cvećara, a posetioci sajma će imati priliku da uživaju i u izložbi najmaštovitijih svadbenih torti tokom  "Cake day"-a.

Ali, i to nije sve! Pregršt iznenađenja očekuju vas na ovogodišnjem Sajmu venčanja, zlatarstva i lepih stvari, i to uoči Dana zaljubljenih. Verujemo da će"Wedding Weekend" ponovo biti među prvim gradskim događajima po lepoti i glamuru, baš kao što je i bio svih ovih godina.

 


Čitanja: 215 | Komentara: 0 | Dodaj komentar