Aktuelno »

Uz Leros Vaše slavlje može da počne

30.11.2016.
Uz Leros Vaše slavlje može da počne

 

Neka vaša slavlja i posebni momenti zasijaju svetlom elegancije. U Leros-u možete naći veliki izbor salveta, jednbojne,i sa dezenom, različitih dimezija (24x24, 33x33, 40x40 i 48x48cm). Salvete su dvoslojne, troslojne, četvoroslojne kao i dunilin salveta, izradjena od papira vrhunskog kvaliteta, koji odaje utisak platna. Pored salveta, u Leros-u  možete pronaći stolnjake, nadstolnjake, stone staze, stone suknje, takodje izrdjene od papira koji svojim izgledom i kvalitetom odaje utisak platna. Možete naći veliki izbor dzepova za escajg, kravata za flaše.


Pored papirnog programa, u našem prodajnom asortimanu možete pronaći sveće različitih boja, dimezija i oblika. Na svakoj od njih naznačen je broj sati koliko one gore, i to su sveće koje se tope ka unutra, tako da možete biti bezbrižni da će iste napraviti fleku na vašem stolnjaku. U ponudi su sveće koje su izlivene u staklenoj čaši, kao i svećnjaci koji će upotpuniti vizuelni izgled vašeg stola.


Pored ovoga, navedenog, namenjenog dekoraciji stola, kod nas možete naći i veliki izbor posudica sa serviranje kanapea, viljuške, kašike, noževe izradjenih od plastičnih masa vrhunskog kvaliteta iz svetski poznate Amuse Bouche kolekcije. Takodje imamo i veliki izbor plastičnih čaša, različitih zapremina, plastičnih čaša za vino i šampanjac, koje svoje izgledom ne zaopstaju za kristalnim čašama.


Sve naše proizvode možete pogledati na našoj internet stranici www.duni.rs, ►

a za više informacija kontaktirati nas: 011/3321-998, 065/3321-998.

Pratite nas na Facebook-u ►


Vaš Leros d.o.o.


Čitanja: 114 | Komentara: 0 | Dodaj komentar