Aktuelno »

SAJAM Vencanja, Zlatarstva i Lepih stvari 13.14.15. Februar 2015-Hajat

26.12.2014.
SAJAM Vencanja, Zlatarstva i Lepih stvari 13.14.15. Februar 2015-Hajat

 

 

 

Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari od svog osnivanja na jednom mestu okuplja stotinu najvećih i najznačajnijih klijenata u domaćoj industriji venčanja, a za kompletnu organizaciju najpoznatijeg festivala o kulturi venčanja zadužena je redakcija magazina Venčanje.

 
PREUZMITE MEDIA KIT ZA IZLAGAČE – Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari 2015 Media kit ►
 
ZAŠTO BAŠ NAŠ SAJAM VENČANJA?
Zato što neki od venčanja prave izložbe, drugi show, a mi jedini pravi Sajam venčanja. Naš Wedding weekend svake godine poseti blizu 4.500 mladenaca (Brides the show u Londonu poseti njih 6.000), koji uz kupljenu kartu na poklon dobijaju i specijalno izdanje našeg magazina, kao sveobuhvatni vodič i podsetnik na sve proizvode i usluge, koje su mogli da vide kod izlagača.
 
U luksuznom ambijentu hotela Hyatt Regency Beograd, klijentima je na raspolaganju gotovo 2.500 kvarata izložbenog prostora. Revija poznatih, jedan od najposećenijih gradskih događaja, omogućava da poznate domaće ličnosti na modnoj pisti predstave najnovije modele venčanica, odela i modnih asesoara.

POGLEDAJTE atmosferu sa našeg 13. Sajma venčanja:
 

 

 
Sa nama ste osigurali sigurnu vidljivost i direktnu komunikaciju sa krajnim potrošačima, odnosno budućim mladencima. Naš stručan tim pružiće vam apsolutnu marketinšku i medijsku podršku kroz naše razrađene i proverene kanale komunikacije – najtiražniji magazin Venčanje,
 
Prvi srpski portal o kulturi venčanja i najposećeniji Sajam venčanja.
 
MI SMO POUZDAN PARTNER!
Naš magazin Venčanje i naš Sajam neguje partnerski i prijateljski odnos prema svojim klijentima, što svedoči i podatak da je više od 70 odsto naših saradnika sa nama od 2001. godine osnivanja Sajma. Mnogi od njih su na našem tržištu prisutni više od dve decenije.
 
Za detaljnije informacije, kontaktirajte naš sektor marketinga.
 
Magazin Venčanje
Trg Nikole Pašića 7/2
Tel: +381 11 322 6916
Tel: +381 11 339 8283
 
Jelena Klinić, direktor marketinga (jelena.klinic@pressclub.rs)
 
Mirjana Ostrogonac, direktor marketinga web izdanja (mirjana.ostrogonac@pressclub.rs)
 
Milica Tešanović, direktor korporativnih poslova (milica.tesanovic@pressclub.rs)
 
Izvor: www.vencanjemagazin.com
 
 

Čitanja: 303 | Komentara: 0 | Dodaj komentar