Aktuelno »

Sajam vencanja u hotelu Metropol, “Belgrade Wedding Show”

26.11.2013.
Sajam vencanja u hotelu Metropol, “Belgrade Wedding Show”

Rekli ste “DA” i sada treba pripremiti venčanje. A spadate u one koji vole da počnu pripreme na vreme kako bi sve bilo savršeno i kako ne bi bilo nepredvidjenih i neprijatnih situacija.

Ako pravite venčanje u 2014. godini, već je vreme da počnete pripreme ili da se informišete/raspitujete o detaljima.

Npr. da li znate da pojedine restorane/prostor za svadbe morate rezervisati šest meseci do godinu dana unapred i da će kašnjenje sa rezervacijom prostora drastično da vam ograniči izbor istog?

Paper Wedding Dress

Časopis “RECI DA” za par dana organizuje četvrti “Belgrade Wedding Show”. Na ovom sajmu venčanja ćete kao i ranijih godina moći da se informišete o svim detaljima potrebnim za venčanje, kao i da već rezervišete ili kupite ponešto.

Na sajmu će biti predstavljeni modeli venčanica za 2014. godinu. Pored poznatih stranih modela venčanica, naši modni dizajneri, Igor Todorović, Mihano Momosa, Mirjana Vujčić, Ana Stanić i Pedja Ðuknić će predstaviti svoje kreacije.

Pored venčanica, biće tu i fotografi, torte, dekoracije, cipele, crvene podvezice (možda), dijamanti, brilijanti i sve ostalo što je potrebno za dobro i kompletno venčanje.

Na sajmu ćete kao i prethodnih godina moći da obavite venčanje “na brzaka” u Las Vegas stilu. Ako ste zainteresovani, za više detalja pošaljite email na lasvegas@vencanje.rs ili okrenite 060/5-8888-02

 

Datum: 30. novembar i 1. decembar 2013. godine
Adresa:
Hotel Metropol Palace, Bulevar kralja Aleksandra 69, 11000 Beograd
Vreme: 10-20h, oba dana sajma
Prevoz: Tramvaji 2, 6, 7, 14, autobusi: 26, 27, 74
Cena: Slobodan ulaz (besplatno)


Čitanja: 103 | Komentara: 0 | Dodaj komentar