Aktuelno »

Sajam Venčanja- Hotel Metropol Decembar 2014

21.10.2014.
Sajam Venčanja- Hotel Metropol  Decembar 2014

Belgrade WeddingShow je originalna manifestacija u ponudi Beograda u vidu ekskluzivnog izložbenog salona koju svake godine organizuje magazin o dizajnu i stilizovanju venčanja “Reci Da”.

 

Projekat je nastao iz želje da se budućim mladencima i ljubiteljima vrhunske mode i dizajna omogući jedinstven doživljaj koji objedinjuje prezentaciju najnovijih svetskih trendova za predstojeću sezonu venčanja, našu bogatu kulturu i tradiciju, čitavu lepezu različitih sadržaja sa inspirativnim gostima, edukativne radionice kao i obilje zabave i druženja.


Nakon velikog prošlogodišnjeg uspeha Sajma venčanja, u organizaciji časopisa Reci Da, ove godine, Belgrade Wedding Show se po peti put održava 6. i 7. decembra 2014. u Metropol Palace Hotelu. Modne kuće, aranžeri i dekorateri, zlatari, poslastičari, prostori za venčanje i cvećari prezentovaće svoje kreativne, inovativne usluge svim posetiocima.

Uz mnoštvo autentičnih i kvalitetnih izlagača kao i zanimljiv propratni program, ove godine istražujemo susret modernog i tradicije i tragamo za savremenim rešenjima implementiranja tradicionalnih vrednosti u elemente modernog stylish venčanja.

 

Hotel Metropol Palace
Ul. Kralja Aleksandra 69,
11000 Beograd
Radno vreme sajma je 10-20h.
Cena ulaznice ce biti 200 dinara.

 

 


Čitanja: 171 | Komentara: 0 | Dodaj komentar