Aktuelno »

Sajam vencanja u Etno Selu "Stanisici" Bijeljina

18.09.2013.
Sajam vencanja u Etno Selu

 

Tip Top Media i Etno Selo "STANIŠIĆI" s’ ponosom Vas pozivaju na prvi međunarodni Sajam venčanja koji će se održati 26. i 27. Oktobra 2013. godine u Bijeljini, u novootvorenom svečanom salonu Moskva.

 

Svečana sala Moskva - kompleksa Etno Selo "STANIŠIĆI" po prvi put će na jednom mestu okupiti najpoznatije brendove iz modne industrije venčanja sa prostora Balkana. Revijom venčanica poznatih kreatora i popularnih brendova koji će učestvovati na prvom premijernom sajmu biće otvorena glamurozna manifestacija.

 

Ovo će ujedno biti idealna prilika za sve one koji su se odlučili za zajednički život, da u prijatnoj atmosferi pronađu sve što im je potrebno za organizaciju ovog najradosnijeg događaja.


Međunarodni Sajam venčanja izlagačima nudi mogućnost da mladencima na jednom mestu ponude širok asortiman brendova domaćih i stranih kreatora venčanica i muških odela, elegantnih cipela, luksuznog nakita, savremenih make-up majstora, elegantnih frizura, maštovitih i romaničnih pozivnica, savremenih dekoracija, interesantnih skulptura torti i keteringa, odabranih restorana, fotografa, popularnih muzičkih bendova, modernih baldahina, balona, šatora, dekoracija kao i atraktivnih oldtajmera za prevoz mladenaca.

 

BUDITE I VI DEO OVOG  EMINENTNOG I GLAMUROZNOG DOGAĐAJA.


Čitanja: 221 | Komentara: 0 | Dodaj komentar