Aktuelno »

Sajam vencanja Beograd 2015-Hotel Hyatt /VIDEO/

02.02.2015.
Sajam vencanja Beograd 2015-Hotel Hyatt  /VIDEO/

Već 14 godina, magazin Venčanje u ekskluzivnom ambijentu hotela “Hyatt Regency” Beograd okuplja najbolje iz modne industrije venčanja iz cele Srbije i regiona kako bi budući mladenci na jednom mestu mogli pronaći, izabrati i dogovoriti sve za svoje savršeno venčanje, a pritom uštedeti i vreme i novac.

 

 

Sve na jednom mestu
Tokom tri dana sajma na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, više od 60 renomiranih izlagača predstaviće bogatu ponudu proizvoda i usluga, a posetioce tradicioanlno očekuju sajamski popusti i do 50 odsto! Ovogodišnji ZAKS WEDDING WEEEKND mladencima donosi i predstavlja:

Venčanice i večernje haljine poznatih kreatora i brendova – Pronovias, Matrimonia, Manuel Mota, San Patrick, Angelina Faccenda, Ronald Joyce, Maggie Sottero, Demetrios, Elie Saab, Yolan Cris, Sherri Hill
Muška odela, košulje kravate i prateći asesoari – Barbolini Sartoria, Zecca, Gioberti, Paul Becker, Morandi Bocci
Burme, vereničko prstenje i nakit
Restorani, hoteli i sale za venčanje
Agencije za organiaciju i dekoracije za venčanje
Maštovite svadbene torte u okviru izložbe “Cake day”
Profesionalni fotografi – posebne pogodnosti i paketi usluga
Kreativne pozivnice za venčanje
Radionice i korisna predavanja šminkera, frizera, organizatora venčanja

Radno vreme i cena karte
Sajam venčanja biće otvoren za posetioce od 10 do 20 časova. Uz kupljenu ulaznicu po simboličnoj ceni od 350 dinara, svi posetioci dobiće na poklon najnovije izdanje magazina Venčanje, kao sveobuhvatni vodič i podsetnik na sve proizvode i usluge, koje će videti kod naših izlagača.


Sajam vencanja  Hotel Hyatt  revija poznatih 2015

Revija poznatih otvara Sajam
Tradicionalno, prvi dan ZAKS WEEDING WEEKEND – a, u petak 13. februara u 19 časova, obeležiće jedan od najpopularnijih gradskih događaja “Revija poznatih”, kad će brojne javne ličnosti prošetati modnom pistom i predstaviti najnovije kolekcije haljina, venčanica i odela različitih stilova i za svačiji džep. Nećemo vam još otkriti ko će se ove godine naći u ulozi manekena, ali vas podsećamo koje smo sve poznate ličnosti prošle godine mogli da vidimo u ulozi mladenaca.

 

 

 


Čitanja: 235 | Komentara: 0 | Dodaj komentar