Aktuelno »

Prvi sajam venčanja u Valjevu 17. i 18. mart 2012. / Video

06.03.2012.
 
 
 
Na sajmu vencanja u Valjevu koji je odrzan 17. i 18. marta u sali Soul u Iverku svoje usluge i proizvode  ponudilo je ukupno  27 izlagaca bas kao sto je i najavljivano.
  
Spisak izlagaca: Foto video studio R, Stomatoloska ordinacija dr Dejan Grozdanovic, Poklon lista za vencanje Una shop, Burme i nakit Zlatarstvo Ljiljana Milic, Aksesoar za mladozenju Top Tim, Turisticka agencija Bigenex, Valjevska pivara, Rakije Vesic, Cvetna i balon dekoracija Gold decoracion, Maticar,  Svadbene torte Poslasticarnica Atina, Mesara Jovanovic, Sala Soul, Dekoracija i svadbene torte Mon cheri, Momacko i devojacko vece Cafe Sarac, Foto i video Photo Click, Frizer i sminker Salon Mirko i jelena Adilovic, Vencanice Sarm odela Martini Vesto, Frizer i sminker Salon Ruza, Unikatni nakit Nikola'J design, Frizer i sminker Olja Styles i Katarina Beljic, Ves i nakit Queen, Vencanice i svecane haljine Lady M, Luksuzni beli satori KT satori, Ledene figure Ice queen, Vocni  aranzmani Dejan Ilic, Hladjenje i grejanje  Var doo   
 
Prvi put u Valjevu oni koji su odlučili da ove godine kažu glasno DA! imali su da na jednom mestu, u jednom danu, uz specijalne ponude i popuste obezbede sve potrebno za dan kojim počinju zajednički život.
 
Valjevski sajam razlikovao se od sličnih manifestacija po tome što je u  ponuditi imao  isključivo lokalne brendove i vrhunski kvalitet po cenama primerenim standardu Valjeva.
Na sajmu venčanja svi zainteresovani mladenci imali su priliku da uživo razgovaraju sa najboljima iz svake branše uključene u organizaciju venčanja i da na jednom mestu bez lutanja i stresa prođu pripreme za svoj najlepši dan. Cilj okupljanja imao  je prvenstveno drustveni karakter. 
 
Na prvom sajmu venčanja, mladenci su imali priliku da:
zakažu datum venčanja kod matičara. Naruče burme i nakit. Odaberu vencanicu, cipele i donji veš. Zakažu termin kod šminkera i frizera, kozmetičara i stomatologa. Izaberu odelo i aksesoar za mladoženju. Rezervišu restoran, izaberu posluženje, naruče svadbenu tortu. Angažuju dekoratere, profesionalne fotografe, bend, vatromet i specijalne  efekte. Organizuju nezaboravno momačko i devojačkoveče. Izaberu poklone kojebi voleli da dobiju za svojevenčanje. Bukiraju medeni mesec.
Na Prvom sajmu venčanja u Valjevu budući mladenci imali su priliku ne samo da isprobaju odela i venčanice, već i da urade probnu šminku i fotografije, degustiraju hranu i piće, zakažu svoj termin kod matičara.
 
Učesnici sajma spremili su specijalne ponude, popuste i poklon vaučere koji mladencima mogu doneti značajne uštede i smanjiti troškove organizacije venčanja. U tom duhu matična služba Grada Valjeva poklonila je besplatan dolazak matičara u restoran u kom se organizuje svadbena proslava za nekoliko najodlučnijih parova koji su na samom sajmu prvi zakazali datum.
 
Kako bi stimulisali buduće mladence da na samom sajmu reše što veći broj stavki iz planera venčanja i kako bi pokazali efikasnost ovakve manifestacije, učesnici sajma odlučili su da buducem bracnom paru koji je na samom sajmu uradi najbolje pripreme za venčanje i rezerviše najveći broj usluga, poklone bračno putovanje. Paru koji je najuspesnije uradio pripreme za vencanje, nagrada je dodeljena u nedelju u 18 casova.
 
Gosti Prvog sajma vencanja u Valjevu bio je KT Satori iz Kragujevca sa ponudom luksuznih belih satora sa kompletnom opremom i dekoracijom, Ledene figure Ice Queen iz Beograda sa fantasticnim skulpturama i majstor vocnih aranzmana Dejan Ilic iz Pozarevca, koji je doneo pogled na malo luksuznija vencanja kakva u Valjevu nisu jos zazivela.
 
 
 

 

Sajam je otvoren u subotu 17. marta u 11 casova, a zatvoren  u nedelju 18. marta u 19 casova. Tokom oba dana sajma bio je  otvoren za posetioce od 11 do 19 casova. Ulaz  slobodan.

Sve od veridbe do medenog meseca uz poklon vaučere, specijalne ponude i popuste.

17. i 18. mart 2012. godine od 11 do 19 časova.

Sala Soul, Beogradski put bb (Iverak) Valjevo.

 

Manifestacija je svecano otvorena uz prigodnu najavu organizatora, sampanjac i dobar ritam lokalnog  muzickog benda 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Čitanja: 125 | Komentara: 0 | Dodaj komentar