Aktuelno »

Sve za žene na jednom mestu: Lady fair 2013

22.08.2013.
Sve za žene na jednom mestu: Lady fair 2013

 

Manje od mesec dana ostalo je do početka velike manifestacije namenjene damama – II „Lady fair“ koji će se održati 14. i 15. septembra ispred šoping centra „Ušće“. Ulaz na sajam je besplatan, a posetioce očekuje veliki broj iznenađenja.

 

Svaka žena koja poseti Lady Fair – Sajam za žene imaće jedinstvenu priliku da se bavi samo sobom i makar na tri dana zaboravi sve ostale brige i obaveze!

 

Ideja organizatora je da napravi vikend u potpunosti posvećen samo ženi sa ciljem da se svaka naša gošća, makar dva dana godišnje, oseća kao prava dama. Garancija tome biće veliki broj izlagača i raznovrsna dešavanja, kako zabavnog, tako i edukativnog karaktera. Na jednom mestu, sve dame će imati priliku da isprobaju novu frizuru, šminku, nakit i možda baš ovde pronađu sebe u nekom novom svetlu. Pronađite svoj san, saznajte o najnovijim trendovima iz oblasti zdravlja, lepote, stila života… pronađite sve Najbolje za nju!

Spoljašnji izgled nije odlučujući faktor za lepotu žene. Zdravlje i lepota dolaze iznutra i sve više žena se danas okreće izgradnji sebe i očuvanju svog zdravog tela i duha. Ova sveobuhvatna manifestacija nudi sve što je potrebno ženi na jednom mestu. Sajamski popusti, saveti stručnjaka u svim oblastima koje se tiču žene, druženje sa poznatim ličnostima, nagradne igre, razgovori sa poznatim seksolozima, modne revije, upoznavanje sa novim trendovima u kozmetici, modi, opremanju kuće ili stana, samo su neke od oblasti u kojima će dame moći da uživaju na Lady Fair-u. Pored osnovnih, kategorije u kojima će dame moći da pronađu svoje interesovanje su glamur, zabava, putovanja, astrologija, kultura, shopping…

Poseban segment sajma biće posvećen ženi u zajednici. Organizator Lady Fair-a, smatrajući ovu oblast kao veoma bitnu, potrudiće se da pruži svakoj ženi priliku da se informiše, edukuje ili potraži pomoć u organizacijama koje se bave ovom temom.

Tokom sajma na bini će se neprestano smenjivati fitness centri, salsa, tango, a posebnu pažnju privući će i edukativni deo programa. Doktor Feelgood će pričati o zdravom životu, dame će saznati sve o tome kako da brinu o svojim zubima i održe lep osmeh, kako da urede svoj životni prostor po veoma popularnoj kineskoj veštini - feng šhui.

Na sajmu će biti i Lepi Brka koji će svim znatiželjnim ljubiteljkama kuvanja otkriti tajne u kulinarstvu i još dosta iznenađenja i zanimljivog programa očekuje sve dame koje budu posetile „Lady fair“.

Veliko interesovanje lepšeg pola je i za učešće u kreativnim radionicama u kojima, u interakciji sa drugim damama i stručnim licima, uvek saznaju i nauče nešto novo iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene.

Takođe, na Lady fair-u moći će i da se upoznaju sa časopisima i knjigama za dame, radio i TV programima, fitnes centrima, sportskim i rekreativnim programima.

Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i tela, weIlness i zdravlje, moda i lepota, one znatiželjne moći će da se upoznaju i sa jesenjim trendovima u kozmetici i isprobaju nove frizure, šminku i nakit.

Pored ovih osnovnih, kategorije u kojima će dame moći da pronađu svoje interesovanje na manifestaciji su: glamur, zabava, putovanja, astrologija, kultura, šoping

Oranizatori zajedno sa partnerom šoping centrom „Ušće“, kao i sponzorima manifestacije: Merz, Frikom, Dijamant, Orbit i Philips pripremaju odličnu zabavu za sve dame koje nas drugog vikenda septembra budu posetile ispred „Ušća“.


Čitanja: 88 | Komentara: 0 | Dodaj komentar