Aktuelno »

Lady Fair odlozen za oktobar 2012.

09.03.2012.
Lady Fair odlozen za oktobar 2012.
 II Lady Fair koji je trebalo da se odrzi 25-27. maja,  biće održan najverovatnije u drugoj nedelji oktobra 2012. Organizatori ce nam  dostaviti  naknadno tacan datum odrzavanja.
 
 
 
Na samoj manifestaciji predstaviće se veliki broj izlagača koji će se  svojim raznovrsnim asortimanom pobrinuti da ni jedan segment života jedne žene ne ostane zanemaren.
 
Pored izlagača iz nezaobilaznih kategorija nege i lepote, predstaviće se i firme koje se bave uređivanjem kuće i doma zatim raznovrsne umetničke radionice koje se bave proizvodnjom unikatnog nakita i nameštaja.

Na drugom sajmu za žene posetioci moći će da  se posavetuju sa astrologom, zatim da postave pitanja koja se tiču njihovog zdravlja, medicine i hirurgije, da saznaju sve što ih zanima o najnovijim trendovima šminkanja, oblikovanja kose kao i nadogradnje i nege noktiju i da isprobaju mnoge besplatne sadržaje.
 
Uveličan velikim brojem posetilaca i velikom zainteresovanošću medijskih kuća, Lady Fair – sajam za žene je uspešno započeo svoj razvoj, a veliki broj inovacija Vas očekuje u oktobru 2012. godine u hali III beogradskog sajma!
 
Svaka žena koja poseti  Lady Fair – Sajam za žene imaće jedinstvenu priliku da se bavi samo sobom i makar na tri dana zaboravi sve ostale brige i obaveze!
 
Ideja organizatora je da i 2012 godini napravi  vikend  u potpunosti posvećen samo ženi sa ciljem da se svaka naša gošća, makar tri dana godišnje, oseća kao prava dama. Garancija tome biće veliki broj izlagača i raznovrsna dešavanja, kako zabavnog, tako i edukativnog karaktera. Na jednom mestu, sve dame će imati priliku da isprobaju novu frizuru, šminku, nakit i možda baš ovde pronađu sebe u nekom novom svetlu. Pronađite svoj san, odeću koju želite, saznajte o najnovijim trendovima iz oblasti zdravlja, lepote, stila života… pronađite sve
Najbolje za nju!
 
Spoljašnji izgled nije odlučujući faktor za lepotu žene. Zdravlje i lepota dolaze iznutra i sve više žena se danas okreće izgradnji sebe  i očuvanju svog zdravog tela i duha. Ova sveobuhvatna manifestacija nudi sve što je potrebno ženi na jednom mestu. Sajamski popusti, saveti stručnjaka u svim oblastima koje se tiču žene, druženje sa poznatim ličnostima, nagradne igre, razgovori sa poznatim seksolozima, modne revije, izbor za najmuškarca 2012.godine, upoznavanje sa novim trendovima u kozmetici, modi, opremanju kuće ili stana, samo su neke od oblasti u kojima će dame moći da uživaju na Lady Fair-u.
 
Pored osnovnih, kategorije u kojima će dame moći da pronađu svoje interesovanje  su  glamur, zabava, putovanja, astrologija, kultura, shopping…

Poseban segment sajma biće posvećen  ženi u zajednici. Organizator Lady Fair-a, smatrajući ovu oblast kao veoma bitnu, potrudio se da pruži svakoj ženi priliku da se informiše, edukuje ili potraži pomoć u organizacijama koje se bave ovom temom.
 

 Lady FAIR

 

 


Čitanja: 484 | Komentara: 0 | Dodaj komentar