Aktuelno »

Belgrade Wedding Show 26-27.11.2011

11.11.2011.
Belgrade Wedding Show 26-27.11.2011
Upravo ste zaprošeni ili iščekujete da se to desi?
Nek vaš prvi korak bude poseta Belgrade Wedding Show 2!
Očekuje vas najekskluzivnija ponuda u sferi venčanja!
Uživajte u revijama prestižnih modnih dizajnera.
Osetite glamur i luksuz.
Inspirišite se novim trendovima.
Sjajne ideje i pravi saveti.
All you need is love... and Belgrade Wedding Show
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pored najbolje ponude za predstojeću sezonu venčanja na Belgrade Wedding Show očekuje vas i:
Las Vegas venčanje – iskoristite sjajnu priliku i venčajte se u stilu Las Vegasa
Ekskluzivne modne revije - pogledajte najnovije modele za predstojeću sezonu:       
Work shop - kreativna radionica tokom koje će naši najpriznatiji stilisti pokazati ceo tok pripreme jednog savršenog Wedding look-a, uz stručnu pomoć vrhunskih profesionalaca u domenu mode
 

 

Venčajte se u Las Vegasu!
Želite potpuno drugačije, nesvakidašnje venčanje? Lud provod i zabavu za pamćenje?
Budite i vi među parovima koji će svoje DA reći u stilu Las Vegasa 26. i 27. 11. 2011. na Belgrade Wedding Show, u Belexpocentru.
Očekuju vas autentičan ambijent, Elvis Prisli i matičar opštine Novi Beograd.
Prijave sa imenima mladenaca i kontakt podacima slati na lasvegas@vencanje.rs sa naznakom “Las Vegas venčanje”.
Napomena: venčanje je besplatno
Info 060 5 8888 02
 
 
Neka vaš dan venčanja bude savršeni spektakl o kome se priča!
BELGRADE WEDDING SHOW
Belexpocentar 26-27.11.2011.
Španskih Boraca 74, Novi Beograd
Ulaz je slobodan od 10-22h
Kontakt: 060/5.8888.15 
Organizator Reci da d.o.o.
 
Grad Beograd oslobodiće naplate usluge izlaska službenog lica na teren radi venčanja 20 parova na manifestaciji „Belgrade wedding show" koja će se održati 26. i 27. novembra u „Belexpocentru".

 
To je izjavila za Beoinfo načelnica u Sekretarijatu za upravu Olivera Raičković.

- Takva odluka je doneta radi promovisanja institucije braka, a ona podrazumeva  da će budući supružnici biti oslobođeni naplate te usluge u iznosu od 10.450 dinara. Sva potrebna dokumentacija za zakazivanje venčanja, a to su taksa za podnošenje zahteva, izvodi iz matične knjige rođenih, uverenja o državljanstvu, a po potrebi i druga dokumenta, pribavljaju budući supružnici o svom trošku - kazala je ona.

Kako je istakla Olivera Raičković Sekretarijat za upravu je, kao organ nadležan za vođenje matičnih knjiga i rešavanja u prvostepenom upravnom postupku u oblasti matičnih knjiga, i prošle godine učestvovalo u toj manifestaciji, kada su parove venčali matičari sa Novog Beograda.

Zahvaljujući velikom uspehu koji je ova manifestacija doživela 2010. godine, dodala je, odlučeno je da se ove godine organizuje na većem prostoru i sa većim brojem eminentnih privrednika kao izlagača.

„Belgrade wedding show" organizuje Preduzeće za izdavaštvo, marketing i usluge „Reci da" iz Beograda. Urednica tog časopisa Ivana Rađenović kaže da je to drugi po redu i do sada najveći sajam venčanja u Srbiji.

- Radi promovisanja venčanja sa stilom, posetiocima će se predstaviti najkvalitetniji izlagači koji svojim proizvodima i uslugama čine da jedno venčanje bude spektakularno. Saloni venčanica i muških odela, zlatarske radnje, agencije za organizaciju i dekoraciju venčanja, radionice za izradu torti samo su neki od izlagača koji će prezentovati najnovije trendove za sezonu venčanja u 2012. godini. Posebno atraktivan segment manifestacije biće modne revije prestižnih salona venčanica. U okviru revija, poznati stilisti će stilizovati javne ličnosti i prezentovati svoju viziju glamuroznog stajlinga za venčanje - istakla je ona.
 

Čitanja: 55 | Komentara: 0 | Dodaj komentar