Aktuelno »

Belgrade Wedding Show 7-hotel Crowne plaza 2016

23.11.2016.
Belgrade Wedding Show 7-hotel Crowne plaza 2016

 

SVE ZA MODERNO VENČANJE NA JEDNOM MESTU

 
Na prestojećem, sedmom po redu Belgrade wedding show-u 3. i 4. decembra predstaviće se najprestižnije kompanije čije će neprocenjivo iskustvo učiniti da priprema venčanja bude najlepši period vašeg života. U prelepom ambijentu hotela Crown plaza budući mladenci moći će da odaberu sve što im je potrebno, a samo jedan dan posete sajmu inspirisaće ih i uštedeti im mesece planiranja
 
Početak decembra svakako će obeležiti Belgrade wedding show koji važi za „fashion week među venčanjima“ i ove godine eminentni domaći modni kreatori među kojima su Mirjana Vujčić, Tijana Todorović, Predrag Đuknić, Lepa Couture, studio Prostor, Concept store P1, predstaviće nove linije venčanica i odela za venčanje. Buduće mlade saznaće koji su krojevi, boje i materijali preporuka dizajnera, ali će dobiti i njihovu dragocenu pomoć u odabiru najbolje haljine za sebe.
 
Odabir prave haljine je tek početak, na sajmu venčanja u samo nekoliko koraka mladenci će moći da obiđu najlepše prostore u kojima će izgovoriti sudbonosno da. Veliki broj makeup artista i frizera prikazaće svoje ideje, a prestižne poslastičarnice omogućiće im da probaju i izaberu elegantnu, romantičnu svadbenu tortu i unpred iskuse svoj prvi slatki zalogaj.
 
Belgrade wedding show biće otvoren revijom venčanica, a tokom dva dana koliko će trajati ovogodišnja bajka u hotelu Crowne plaza očekuje se rekordna poseta mladenaca iz svih krajeva naše zemlje. 

 


Čitanja: 12 | Komentara: 1 | Dodaj komentar

Jelena Kurcubic - 29.11.2016.
Postovani, koja je cena ulaznice?