Aktuelno »

Belgrade Wedding & Gold Show u hotelu Crowne Plaza

22.10.2015.
Belgrade Wedding & Gold Show u hotelu Crowne Plaza

 

Belgrade Wedding & Gold Show se po šesti put održava 5. I 6. decembra u luksuznom hotelu Crowne Plaza Belgrade u organizaciji magazina “Reci da”. Rekordan broj izlagača predstaviće posetiocima sajma svoju bogatu ponudu, i kroz lepezu različitih stilova  najnovije trendove u industriji venčanja. 
 

Belgrade Wedding Show je od ove godine bogatiji za veliki broj izlagača zlatara što smo sa velikim zadovoljstvom istakli i u samom nazivu ovogodišnjeg sajma: BELGRADE WEDDING & GOLD SHOW Beogradski sajam venčanja i zlatarstva!
 
I ove godine negovaćemo tradiciju I širiti kulturne vidike. Zato će specijalni izlagači na 6. Belgrade Wedding & Gold Show biti ambasade koje će svoje zemlje predstaviti kao honeymoon destinacije, ali će nas upoznati I sa svojim bogatim tradicijama I običajima venčanja. 
 
Belgrade Wedding Show je prilika i da mnogobrojni modni kreatori na zadovoljstvo budućih mladenaca promovišu svoje nove linije venčanica I odela za venčanje. 
U proteklih pet godine posetilo nas je preko 30 000 posetilaca. Očekujemo I vas. 
 
 
 
Odrzan sesti Belgrade Wedding Show
Na reviji su svoje nove linije vencanica predstavili Studio Prostor, Tijana Todorovic, Predrag Djuknic, Atelje Amo Lusso, Lepa Danojevic, Jelena Stefanovic, Mirjana Vujcic, modnistudio White Design, modna kuca Dar. U ulozi manekenki su se pojavile dame iz javnog zivota Srbije medju kojima i voditeljke Dusica Spasic i Dusica Jakovljevic, glumice Dragana Micalovic, Bojana Ordinacev, Sofija Rajovic, pevacice Tijana Dapcevic, Jovana Pajic, Ana Bebic, Teodora Bakovic, manekenka Tamara Paunovic.

Na fotografiji je  Dusica Spasic u haljini Mirjane Vujcic. Zorana Jovanovic nosila je  vencanicu  studija Amo Lusso. 
 

 


Čitanja: 123 | Komentara: 0 | Dodaj komentar