Aktuelno »

15. Wedding Weekend u Hotelu Hajat 27. i 28. juna 2015.

10.06.2015.
15. Wedding Weekend u Hotelu Hajat 27. i 28. juna 2015.

 Venčanje je uvek u modi!
Redakcija magazina Venčanje s ponosom najavljuje prvi letnji Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari, koji će se održati 27. i 28. juna u hotelu Hajat ( Milentija Popovića 5)

Najuspešniji u regionu, Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari već 14 godina predstavlja pravu adresu za buduće mladence iz čitave Srbije. Kao i do sada, posetioci će u dobro poznatom prostoru na raspolaganju imati najveći izbor proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe – venčanice i večernje haljine poznatih kreatora i brendova, odela, burme, restorani, dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice… I to sa sajamskim popustima i do 50 odsto!

Na 15. Wedding weekendu budući mladenci pronaći će sve na jednom mestu – saznati sve o najnovijim trendovima u oblasti dekoracije, pronaći venčanicu iz snova, odabrati odelo kao krojeno po meri…a tokom oba dana Sajma, naši izlagači, vrhunski stručnjaci u svom poslu, pomagaće vam svojim savetima.

Uz kupljenu ulaznicu svi posetioci će na poklon će dobiti i novo, junsko izdanje magazina Venčanje, kao sveobuhvatni vodič i podsetnik na sve proizvode i usluge koje su mogli da vide kod izlagača.

Radno vreme Sajma tokom oba dana biće od 10 do 20 časova. Pozivamo vas da dođete i na jednom mestu pronađete sve što vam je potrebno za organizaciju najradosnijeg dana u vašem životu. Redakcija magazina Venčanje, već 14 godina, s vama je na najlepšem putu – od A do DA.

Izvor: Magazin Vencanje
 


 


 


Čitanja: 278 | Komentara: 0 | Dodaj komentar