Aktuelno »

12. WEDDING WEEKEND u Beogradu 15.16.17. februar 2013.

12.12.2012.
12. WEDDING WEEKEND u Beogradu 15.16.17. februar 2013.
Magazin "VENČANJE" sa ponosom najavljuje 12. međunarodni "SAJAM VENČANJA, ZLATARSTVA I LEPIH STVARI" poznatiji kao "WEDDING WEEKEND" koji će biti održan 15,16, i 17. februara u Kristalnoj dvorani hotela ''Hyatt Regency'' Beograd.
 
 
Magazin "Venčanje" iz godine u godinu u ekluzivnom ambijentu hotela "Hyatt Regency" Beograd okuplja najbolje iz modne industrije venčanja iz cele Srbije i regiona kako bi budući mladenci na jednom mestu mogli pronaći, izabrati i dogovoriti sve za svoje savršeno venčanje, a pritom uštedeti i vreme i novac.
Na ovogodišnjem sajmu oko 60 izlagača predstaviće svoju ponudu novih modela venčanica i muških odela svetskih i domaćih kreatora, elegantnih cipela, glamuroznog nakita, maštovitih pozivnica i dekoracije, veliki izbor cvetnih aranžmana i još veći izbor neobičnih torti, zatim luksuznih restorana, urbanih klubova, profesionalnih fotografa i popularnih bendova.
Kao i predhodnih godina, glamurozna revija "Poznate dame u venčanicama" biće održana prve večeri sajma, na kojoj će mnoge javne ličnosti prvi put prošetati u venčanici na iznenađenje i publike i medija.
Da sve bude u duhu tradicije, tokom tri dana sajma biće predstavljeni najromantičniji bidermajeri renomiranih cvećara, a posetioci sajma će imati priliku da uživaju i u izložbi najmaštovitijih svadbenih torti.
Verujemo da će po tradiciji 12. "Wedding Weekend" ponovo biti među prvim gradskim događajima po lepoti i glamuru.
 
U petak, subotu i nedelju (15, 16. i 17. februar) je Wedding Weekend u hotelu "Hyatt" u Beogradu.
Radno vreme je od 10-21h, a ulaznica je 300 din

Tim portala www.svezavencanje.rs  bio na licu mesta... 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 Isečak emisije Exkluziv o reviji venčanica u hotelu Hyatt održanoj 15.2.2013. Neke od poznatih ličnosti predstavljenih u prilogu poput Tamare Dragičević, Nine Janković, Iskre Brajović, Jovane Pajić, Miljane Gavrilović, Ognjena Kajganića i Vanje Bulića su samo deo onih koji su prisustvovali ovoj manifestaciji.

Mlade dame Kristina Radenković, Minja Miletić, Jelena Helc, Tamara Dragičević i Miljana Gavrilović otkrivaju kako su se provele kao učesnice na reviji Poznate dame u venčanicama, a u video prilogu pogledajte i kako su izgledale pripreme za ovu interesantnu modnu smotru.

 


Čitanja: 104 | Komentara: 0 | Dodaj komentar