Aktuelno »

11. sajam venčanica u Beogradu "Poznate dame u venčanicama"/ Video

10.02.2012.

 

11. sajam vencanica počeo je jutros 10.02. u 08:00h i trajace do 12. februara.

Hotel ''Hyatt Regency'',
08:00 - 17:00 h
Milentija Popovića 5, Novi Beograd
Ulaz besplatan
 

U nastavku pogledajte kako je protekao  prvi dan, i revija "Poznate dame u venčanicama"

 

 

 

 

 Kontakt PRESS CLUB D.O.O
Telefoni: 011 3226 916, 011 3035 063
Email: magazinvencanje@eunet.rs

 

Revija "Poznate dame u venčanicama"

 

 
Goca Tržan, Nikolina Pišek, Ana Kokić, Mina Lazarević i druge poznate ličnosti nosile su venčanice na reviji ”Poznate dame u venčanicama”, održanoj večeras u hotelu ”Hajat” u Beogradu. Pored njih ”u belom” su se pojavile i Ksenija Mijatović, Ana Bebić i Dragana Mićalović.
Neke od dama večeras su se na reviji pojavile u muškom društvu, pa se Milena Ćeranić prošetala sa Danijelom Alibabićem, Tamara Dragićević sa Petrom Strugarom, Jelena Galonjić sa Žikom, i Mina Kostić sa prijateljem.
Uprkos velikoj hladnoći, na reviji se pojavio veliki broj novinara i posetilaca, koji su aplauzima nagradili ”beli defile”.
Najveće aplauze dobile su Goca Tržan i Nikolina Pišek, koje su vrlo raspoložene pozirale fotoreporterima. Posle revije, neformalno druženje nastavljeno je u koktel-baru hotela.
Večerašnja revija održana je u okviru jedanaestog ”Wedding Weekenda”, koji se završava u nedelju.
Pored revije, posetioci na sajmu mogu da vide i izložbu “Bidermajer dani”  kao i “Cake day” gde mogu da pogledaju najmaštovitije svadbene torte.
Na sajmu je predstavljena ponuda najnovijih modela venčanica, bogat izbor cipela, običnih i neobičnih pozivnica, glamuroznog nakita, luksuznih i tradicionalnih restorana, elitnih fotografa, kvalitetnih i popularnih bendova i još mnogo toga.
(Tekst: Mladen Mitrić)
 
 

 


Čitanja: 123 | Komentara: 0 | Dodaj komentar