ADIO Tamburaski Orkestar

Adio tamburaški orkestar za svadbe u Novom Sadu i okolini. Kada se kaže Novi Sad, prva asocijacija su često tamburaši, a mi smo bend koji važi za jedan od najkvalitetnijih tamburaških orkestara na ovim prostorima.
Ako Vam trebaju tamburaši za vencanje, tamburasi za rodjendane, tamburasi za diplomske proslave, ili bilo koji drugi vid slavlja, bend “Adio” je tu da sve Vaše goste uveseli i maksimalno oraspoloži. Ozvučenje, muzički repertoar ili način na koji ćemo biti obučeni samo su neke od stavki gde možemo odmah ispuniti. Pozovite nas i o svemu ćemo se najlepše dogovoriti.
 1. ADIO Tamburaski Orkestar

 2. ADIO Tamburaski Orkestar

 3. ADIO Tamburaski Orkestar

 4. ADIO Tamburaski Orkestar

 5. ADIO Tamburaski Orkestar

 6. ADIO Tamburaski Orkestar

 7. ADIO Tamburaski Orkestar

 8. ADIO Tamburaski Orkestar

 9. ADIO Tamburaski Orkestar

 10. ADIO Tamburaski Orkestar

 11. ADIO Tamburaski Orkestar

 12. ADIO Tamburaski Orkestar

 13. ADIO Tamburaski Orkestar

 14. ADIO Tamburaski Orkestar

 15. ADIO Tamburaski Orkestar

 16. ADIO Tamburaski Orkestar

 17. ADIO Tamburaski Orkestar

 18. ADIO Tamburaski Orkestar

 19. ADIO Tamburaski Orkestar


 
 ADIO Najtraženiji Tamburaški Orkestar Za Svadbe
Danas, bend “Adio” je zasigurno najtraženiji tamburaški orkestar za svadbe na ovim prostorima. Nekada, na samom početku, tamburaški orkestar “Adio” je bio sastavljen od 9 muzičara, a danas, nakon 20 godina kontinualnog funkcionisanja, ansambl je sačinjen od 5 stalnih članova, ali takodje i 5 spoljnih muzičkih saradnika koji sve u zavisnosti od toga kako situacija nalaže popunjavaju naš tamburaški bend.
 
Kao najpopularniji i najtraženiji tamburaški orkestar za svadbe u Novom Sadu i okolini, naš repertoar mora biti izuzetno raznovrstan da bi zadovoljio svačiji ukus. Znamo neverovatno mnogo pesama da odsviramo i u našem muzičkom repertoaru uvek se može pronaći pesma za svačiju dušu. Naš tamburaški orkestar ima stvarno krajnje šarolik muzički repertoar, i izvodimo najrazličitiju muziku, počevši od svima poznatih starogradskih i ciganskih pesama, preko domaćih najpoznatijih zabavnih hitova, pa do novokomponovanih hitova prilagodjenih izvodjenju od strane tamburaškog benda.
 
Danas, posle 18 godina neprekidnog rada, tamburaški orkestar "Adio" ima 5 stalnih članova, i 5 pridruženih koji prema zahtevima konkretne situacije upotpunjuju orkestar:
Rošul Sava - A bas prim
Savić Milan - harmonika 
Savić Živojin -kontra
Vučan Goran - begeš
Tomašev Mića - harmonika
 
Maletin Milenko – bubnjevi
Kuručki Miodrag – Kačket – harmonika
Urban Janoš Janči – A bas prim
Prgonjić Dragan – harmonika
Radukin Dragan – A bas prim
 
 Repertoar 
U našem repertoaru se naravno nalazi skoro ceo opus Zvonka Bogdana i Janike Balaža, kao i evergrinovi Miroslava Ilića, Tozovca, Predraga Gojkovića Cuneta, Silvane Armenulić, Tome Zdravkovića, Mitra Mirića, Merime Njegomir, Luisa, Hašima Hučuka - Hokija, Nedeljka Bilkića, Marinka Rokvića, Harisa Džinovića, Mostar Sevdah Reuniona, Safeta Isovića, Halida Bešlića...
 
Takodje, u nasem opusu imamo i tamburaške obrade Djordjeta Balaševića, Riblje Čorbe, Zdravka Čolića, YU grupe, Pro Arte-a, Generacije 5, Indexa i jos mnogih drugih...
 
Od opreme pored instrumenata raspolažemo i sa AKG bežičnim setovima za ozvučenje, tako da jednako kvalitetno uveseljavamo i 20 i 300 (ili više) ljudi...
 
Osim po pitanju muzičkog repertoara, u mogućnosti smo da Vam izadjemo u susret i po pitanju naših uniformi. Imamo nekoliko varijanti kako bi mogli biti obučeni na Vašoj svadbi, diplomskom ili bilo kojoj drugoj svečanosti ili proslavi. Sve ćemo učiniti što je u našoj moći da ispunimo apsolutno svako Vaše očekivanje i želju. Svako slavlje pretvorićemo u prelepi nezaboravan dogadjaj, koji će svi vaši gosti zauvek pamtiti.
 
 


Grad:
Beograd / Novi Sad / Kraljevo
Telefon:
+381 64 11-507-12
Kontakt:
Sava Rošul
Mobilni:
+381 64 11-507-12
Dobar tamburaški orkestar za svadbe nije lako naći. Mnogo je bendova na estradi i teško je bez preporuke znati koji od njih najviše vredi. Angažujte nas i uverite se kako jedan dobar tamburaški orkestar zvuči. Pred bilo koji naš nastup stižemo barem par sati ranije, tako da svaki put imamo sasvim dovoljno vremena za montiranje opreme i instrumenata. U muzici smo neprekidno preko 20 godina, a naš ansambl je sačinjen striktno od vrsnih i iskusnih muzičara sa dugim stažom.