Bend Talasna Dužina Novi Sad

Bend za svadbe Talasna Duzina. Bendovi za svadbe Novi Sad
  1. Bend Talasna Dužina Novi Sad


Bend za vase savršeno venčanje....

Novosadski bend Talasna dužina osnovan je novembra 2008. godine i u svom sastavu ima šest članova:
Milan Džukić - muški vokal; Bojan Tubić - gitara; Dejan Stojadinović - bas gitara; Igor Radat - klavijature; Goran Živko Tica - bubanj i Slađana Dačević - vokal.

Bojan Tubić– Gitarista, osnivač i vođa benda Talasna dužina. Uporni profesionalac, veliki zaljubljenik u muziku, koji je svojim entuzijazmom i idejama uspeo da od benda napravi to što sada definitivno jeste, jedan od najtraženijih bendova za svaku priliku. Uveren da uvek može bolje i da je kvalitet prioritet, uvek zahteva maksimalnu ozbiljnost u radu svih oko sebe. Obrazovanje, saobraćajni odsek, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Milan Džukić – Čovek stvoren za scenu, vokal čiji glas i šarm nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Svojom energijom, osmehom, ljubaznošću uvek ostvaruje izuzetno dobar kontakt sa publikom što je glavni preduslov za dobru atmosferu. U svakoj pesmi daje deo sebe i svoje duše, što ljudi neretko prepoznaju i bez imalo skromnosti ga porede sa najvećim pevačima i boemima ovih prostora. Njegove kolege u bendu ga često porede i sa Nikolom Teslom jer je Džuka jedini čovek koji može da mu parira u tako maloj količini sna. Milanovo obrazovanje je Saobracajni odsek, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Dejan Stojadinović – Dokazani novosadski bas-gitarista, koji iza sebe ima autorski rad i veliki broj svirki u „prstima“, te svojim iskustvom vodi ovaj bend ka uspehu. Uvek raspoložen za dobru svirku i zabavu, dobru enegriju u ovoj ekipi drži na zavidnom nivou. Jaka volja i ljubav prema muzici čine da je uvek spreman za rad i ništa mu nije teško. Deki je diplomirao na odseku za elektrotehniku, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu!

Igor Radat – Čovek klavir! Izuzetan sluh i njemu a i celom bendom omogućava da brže napreduje i da u muzičkom smislu sve bude na svom mestu. Takođe, Igor je maher za dobro raspoloženje, uvek inspirisan da nasmeje sve oko sebe dobrim vicem ili šarmantno se nadovezujući. Rođeni je Sarajlija pa mu dobrog humora nikada ne fali. Igor je diplominaro na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, na odseku za Menadžment.

Goran Tica Živko – Multitalentovani veseljak! Goran je bubnjar benda, ali i prateći vokal, sa ne malim repertoarom pesama u kojima je glavni vokal. Neretko prigrli i gitaru te zasvira i zapeva iz srca, kao što i sve radi. Uvek maksimalno pozitivan i nasmejan i kolegijalan, Tile, kako ga inače ostali zovu, osoba je kakvu je sjajno imati u svom društvu.

Slađana Dačević – Vokal, od malih nogu se bavi folklorom tako da su joj igranje i muzika odavno u krvi. Finalista takmičenja pevača „Iz našeg sokaka“. Slatka, uvek nasmejana daje dodatni šarm i lepotu bendu. Slađa je vaspitačica po obrazovanju.

Kontinuiranim radom i probama, bend ima za cilj da svaka svirka u muzičkom, tehničkom i organizacionom smislu bude vrhunski urađena, prvenstveno na zadovoljstvo publike, ali i samih članova benda.

www.bendtalasnaduzina.com 
http://bendsvadbe.com/

www.youtube.com/user/BendTalasnaduzina


Pogledajte nas spot Talasna Duzina Bend - Ukoliko postelja


Grad:
Novi Sad
Telefon:
+381 63 349 282
Kontakt:
Bojan
Mobilni:
+381 63 349 282
Bend za vase savršeno venčanje, bend za svadbe iz Novog Sada. Kontinuiranim radom i probama, bend ima za cilj da svaka svirka u muzičkom, tehničkom i organizacionom smislu bude vrhunski urađena, prvenstveno na zadovoljstvo publike, ali i samih članova benda.