Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

Ekskluzivan hotel za vencanje-Premier Prezident hotel Sremski Karlovci. Grandiozna Balska Dvorana Hotela Premier Prezident ***** je idealno rešenje za Vase savrseno vencanje. Ukoliko želite da na profesionalan način organizujete svadbu ili neki drugi svečani događaj koji ćete zasigurno pamtiti celoga zivota odlucite se za vencanje u hotelu Premier Prezident! Sala je klimatizovana, kapaciteta do 150 mesta, a posebnu draž čini njena barokna arhitektura, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim!
 1. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

 2. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

 3. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

 4. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

 5. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

 6. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

 7. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

 8. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

 9. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

 10. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

 11. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

 12. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

 13. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

 14. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

 15. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

 16. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

 17. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje

 18. Premier Prezident Hotel ***** Balska dvorana za Vase Savrseno Vencanje


O hotelu / Ekskluzivan hotel za vencanje/
U strogom centru Sremskih Karlovaca, odmah pored velelepne Bogoslovije Svetog Arsenija, lociran je Premier Preziden Hotel, arhitektonski uskalđen sa bajkovitim gradićem, a svojim eksterijerom i enterijerom pleni posebnu pažnju posetilaca! Idealno pozicioniran, svega desetak kilometara od Novog Sada, a 80 km od Beograda, pruža Vam mogućnost da barem na kratko pobegnete iz stvarnosti i da na kvalitetan način provedete svoje slobodne, dragocene trenutke!

Poseta Hotelu je posebno iskustvo, koje će Gost zasigurno pamtiti...Šetnjom kroz Premier Prezident, imate osećaj da koračate dvorcem iz perioda baroka, jer nameštaj i svi detalji Vas vraćaju u minule epohe tog perioda.Pored 18 raskošnih soba i apartmana, Gostima je na raspolaganju Wellness And Spa Centar sa zatvorenim bazenom (teretana, sauna, jacuzzi, masaža i frizerski salon), Lounge Bar Louis XVI, Balska-Konferenciona Dvorana kapaciteta 150 mesta i VIP sala idealna za manje skupove (kapacitet do 20 mesta).

Posebna pogodnost za Goste: Upotreba Wellness And Spa Centra, kao i Wierlless – a je GRATIS za Goste Hotela!!!

Konferencijska – Balska Dvorana 
Konferencijska – Balska Dvorana je kapaciteta 150 mesta, idealna je za konferencije, seminare, sastanke, svadbe i druge svečane događaje. Svojom grandioznošću, sve prisutne ostavlja bez daha! Pažljivo su usklađeni svi elementi kada je enterijer u pitanju, i ukoliko ste ikada zamišljali da Vaše venčanje bude kao iz bajke, onda ste na pravom mestu!Prostor je klimatizovan, pokriven wierlless – om, sa najsavremenijim audio – vizuelnim uređajima!

Smeštaj
Premier Prezident Hotel raspolaže sa 18 luksuzno opremljenih jedinica, raspoređenim u Sobe, Exclusive Sobe i Apartmane, pri čemu sve jedinice sadrže LCD TV, mini bar, fen, telefon, wierless, sef, izbor pušačkih ili nepušačkih soba i apartmana, centralnu klimatizaciju i odvojena kupatila.

Unikatan dizajn nameštaja usklađen sa raskošnim baroknim elementima, čini ovaj prostor jedinstvenim na našim prostorima!

Struktura soba i apartmana:
U Hotelu se nalazi: 9 Soba sa francuskim ležajem, 3 Dvokrevetne Sobe, 3 Exclusive Sobe, VIP Apartman, Premier Prezident Apartman i Prezident Apartman.Enterijerski, sve jedinice prate istrijsku notu francuskog baroka, tako da Gostima nude kompletan ugođaj ... udobnost, mir i luksuzan ambijent!

Svadbeni protokol ► pdf
Silver Premier Prezident meni ► pdf 
Gold Premier Prezident meni ► pdf
Diamond Premier Prezident meni ►pdf


Zadovoljstvo nam je ugostiti Vas!
 


Adresa:
Karadjordjeva 2 /Šetačka zona/
Grad:
Sremski Karlovci
Telefon:
+381/ 21 884111, +381/ 21 882800
Mobilni:
U Premier Prezident hotel-u se nalazi velelepna Balska -Konferenciona Dvorana kapaciteta 150 mesta i VIP sala idealna za manje skupove (kapacitet do 20 mesta). Barska Dvorana /Sala za vencanje/ je klimatizovana, a posebnu draž čini njena barokna arhitektura, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Neka vase vencanje bude Posebno Vencanje, vencanje o kojem ce dugo pricati, koje ce pamtiti...