Zlatara Personal Verenicko prstenje Beograd

  1. Zlatara Personal Verenicko prstenje Beograd

  2. Zlatara Personal Verenicko prstenje Beograd

  3. Zlatara Personal Verenicko prstenje Beograd

  4. Zlatara Personal Verenicko prstenje Beograd

  5. Zlatara Personal Verenicko prstenje Beograd

  6. Zlatara Personal Verenicko prstenje Beograd

  7. Zlatara Personal Verenicko prstenje Beograd

  8. Zlatara Personal Verenicko prstenje Beograd


 
ZLATARA PERSONAL - Stručna obrada materijala i precizna izrada odlikuju ovaj porodični posao, započet pre više od 30 godina, i kao rezultat daju tehnički i estetski kvalitetan komad nakita.

Pored postojećih modela, moguća je i izrada unikatnog nakita, po narudžbini, na osnovu vaše ideje, uz konsultaciju majstora.

BURME  - Zlatara Personal u svojoj kolekciji poseduje preko osamdeset modela burmi, isključivo ručno rađenih, od čuvenih engleskih, preko burmi u tri boje zlata, do modernih, masivnih burmi od belog zlata sa brilijantima.

Svaki model može imati anatomski oblik iznutra, kao i gravuru sa unutrašnje ili spoljne strane. Možete i sami “potpisati“ svoje burme, ukoliko imate ideju koju je moguće realizovati.

VERENICKO PRSTENJE - Veliki izbor vereničkog prstenja, od tradicionalnih, jednostavnih, izrađenih od žutog zlata sa jednim brilijantom, do glamuroznih, masivnih od belog zlata optočenih sa stotinu sitnih cirkona.

Kompletan nakit za venčanje, prstenje, burme, ogrlice i minđuše.


Adresa:
Hotel Hyatt Regency Beograd, Milentija Popovica 5
Grad:
Beograd
Telefon:
+381 11/3111-039
Mobilni:
Nakit sa licnim pecatom. Elegantne burme od belog zlata. Veća površina burme ima specifičnu mat teksturu. Umetnost izrade po zelji i meri.Da bi ste iskorisitli promotivni vaučer popunite sledeće informacije i pritisnite taster Štampaj. Vaučer isecite po naznačenim marginama, ponesite sa sobim i možete ga iskoristiti u naznačenom periodu.